Alla börjar som nybörjare

Arvika Modellflygklubb är visserligen en relativt liten förening men vi har likaväl medlemmar i alla åldrar och på alla nivåer.

Att modellflyga i Arvika handlar inte om att ha den dyraste modellen, klara dom mest avancerande manövrarna eller på något sätt mäta sig mot någon annan.
Visst har vi både dyra maskiner och duktiga piloter i klubben men vi umgås alla på lika villkor och det finns en genuin vilja att dela med sig och hjälpas åt.

På banan för RC-bil blir det visserligen lite mer "fight" ibland, det hör till sakens natur, men vi kör alla för att ha roligt tillsammans.

Läs gärna igenom den information som finns här på sidan och tveka inte att ta kontakt om det finns frågor! Inga frågor är dumma. Vi har som sagt alla varit nybörjare någon gång...