Välkommen till Gränsträfffen 2018    
 (2)-3-4 Augusti
 

Gränsträffen är en meeting för alla modellintresserade. Vi strävar efter att ha en blandning av modeller och folk där fokus ligger på flygglädje och gemenskap.

Då vi ligger där vi gör har vi traditionellt haft en mix av framförallt svenska och norska piloter men även en mix av propeller-, jetdrivet och helikopter. Skalabyggen eller "PNF", alla är välkoma att flyga. Vi strävar alltid efter att ge piloterna så mycket flygtid som möjligt och även att ge publiken en bra variation under dagarna.

Det finns även möjlighet att köra RC-bil. Vår bana för 1/8 offroadbuggy är tillgänglig och vi har personal på plats.

Huvuddagar för meetingen är fredag och lördag, flygtid 10:00 - 20:00. Dock kan tillresta piloter flyga även på Torsdag, 12:00 - 20:00, även om vi inte har publikdag då. Vi samarbetar med Arvika flygklubb för att kunna flyga så mycket som möjligt även på Torsdag.

Vi arrangerar en avslutning på lördag kväll med grillning och trivsel där alla är välkomna!

Om ni har frågor som inte besvaras på denna sida, ta gärna kontakt via formuläret här på hemsidan så ska vi försöka hjälpa till så fort som möjligt!

 

 Information för piloter

För svenska piloter gäller medlemsskap och försäkring via SMFF eller RCFF.

Utländska piloter skall kunna uppvisa endera FAI-bevis eller gilitg försäkring via nationellt förbund, t.ex. via NLF i Norge.För modeller som faller under kriterierna "stormodeller" skall motsvarande extra försäkring uppvisas.

 

 

Generell info till besökare och piloter

Informationen på denna sida uppdateras regelbundet fram till meetingen!

Hitta hit

Från alla infarter till Arvika är det skyltat "MODELLFLYG", följ skyltningen så hittar du fram till fältet.

Parkering för besökare finns ca 50m från fältet.

Funktionshindrad

Ett funktionshinder ska inte sätta käppar i hjulen för den som vill se och njuta av modellflyg av absolut toppklass. Handikapparkering finns i anslutning till stora fältet och det är asfalterat ända fram till publikplatserna. Det finns tillgång till handikapptoalett, kontakta någon funktionär så hjälper vi till.

Service

Serveringen är öppen Fredag 10.00 - 17.00 och Lördag 8.00 - 17.00. Vi har bl.a kaffe, hamburgare, korv och dricka.

Toaletter finns vid campingen och vid plattan.

Säkerhet

Respektera arrangörens avspärrningar och observera att det är rökförbud på vissa platser på området.

All vistelse vid fältet sker på egen risk


 

Info till besökare

Parkering

ALL PARKERING ÄR GRATIS!

Parkering i direkt anslutning till hangarerna och publikområdet. Kör ner mot flygplatsen, entrépersonalen anvisar plats när ni är framme. Parkering för funktionshindrade finns vid plattan.

Entré

Vuxna 60:-/dag

Barn u. 15 år Gratis

 

Camping

Vi har c:a 35 platser tillgängliga för camping på området. Bokas via anmälningsformuläret eller direkt till: bop.asman@gmail.com

Priser hittar du längre ner på sidan.

 

Info till piloter

Anmälan

Gör ni till Campingvärd Peter Åsman, försök att göra anmälan så tidigt som möjligt. Det blir alltid lättare för oss att beräkna camping platser mm.

 

 

Incheckning camping

Funktionärer finns på plats vid området och tar emot campinggäster. Ni erlägger campingavgift till funktionärerna och dessa anvisar lämplig plats för Er.

Radioutrustning

Ingen incheckning av sändare är nödvändig. Piloter som fortfarande använder 35 Mhz, MÅSTE dock anmäla detta till säkerhetsansvarig i checkboxen på fältet.

Loppis

Det finns möjlighet att sälja och även köpa sånt man inte visste att man ville ha. Ta med allt inom RC och sälj !

Boende

Möjlighet till camping finns i anslutning till vårt modellflygfält. El finns på campingen fr.o.m Torsdag 15.00, tappvatten finns vid infarten på campingen. Vi har ca 35 platser för husvagn/husbil med el och reservplatser i närheten av hangaren (begränsad tillgång till el, ingen tillgång till vatten på denna del). Tältplatser finns i utkanten av vårt modellflygfält samt vid hangaren. För priser se längre ner på sidan.

Priser

Camping, inkl el Torsdag - söndag 150:-/natt

Camping, utan el Torsdag - söndag 100:-/natt

Pilotavgift Fredag och Lördag /senior 150:- /junior 50:-

(samma pris gäller en dags anmälan)